Условия за ползване

Добре дошли в AstroCrafts.net

Важно е да прочетете и разберете нашите Условия за ползване преди да използвате услугите, които предлагаме на нашия уебсайт. С достъпа до https://www.astrocrafts.net и неговото използване, Вие приемате и се съгласявате да спазвате следните условия и указания.

Политика за Връщане и Отказ

AstroCrafts.net предлага персонализирани звездни карти, които се изработват индивидуално по поръчка на клиента. В съответствие с действащото законодателство в България и в Европа, следните условия се прилагат за връщане и отказ от покупка:

Персонализирани Продукти:

Поради техният индивидуален характер, звездните карти от AstroCrafts.net се считат за продукти, изработени по специални изисквания на клиента. Съобразно Директива 2011/83/ЕС на Европейския съюз относно правата на потребителите, Член 16(c), правото на отказ от покупка не се прилага за стоки, изработени по индивидуална поръчка или ясно персонализирани. Следователно, тези продукти не подлежат на стандартния 14-дневен период за връщане. Вие, като потребител, се съгласявате с тези условия при извършване на покупка и удостоверявате, че сте напълно наясно с факта, че продукт закупен от Astrocrafts.net НЕ подлежи на 14-дневния период за връщане на артикула.

 

В съответствие с Член 16(а) на същата Директива, в случай на предоставяне на услуга, която е напълно изпълнена, и изпълнението е започнало с изричното предварително съгласие на потребителя, който е потвърдил, че е наясно със загубата на правото на отказ след пълното изпълнение на договора, това право на отказ се губи. Като използвате нашия сайт и приемате общите условия и условията за ползване, вие се съгласявате и потвърждавате вашето разбиране за тази клауза.

Отказ от Поръчка

Клиентите имат възможността да откажат своята поръчка и да поискат възстановяване на сумата в рамките на 10 часа от извършване на плащането или внесено капаро по поръчката. След изтичане на този срок, поръчката влиза в процес на персонализация и възстановяването на суми не е възможно. Изключения могат да бъдат разглеждани в случаи, когато продуктът все още не е изпратен за принтиране и ако AstroCrafts.net не е понесло материални или времеви загуби от направената поръчка.

Грешки и Дефекти

В случай, че продуктът има производствен дефект или грешка от наша страна, клиентът има право на замяна или корекция на поръчката. За тези цели, моля свържете се с нас на имейл info@astrocrafts.net или в рамките на 10 часа от получаване на продукта. За жалби, подадени след този срок, AstroCrafts.net си запазва правото да не приеме рекламацията, тъй като това затруднява възможността за подаване на жалба към куриерската фирма. Препоръчваме на клиентите да проверяват стоките при доставка и да отказват приемането им в случай на видими повреди.

 

AstroCrafts.net е ангажиран с предоставянето на услуги от най-високо качество и гарантиране на пълната удовлетвореност на клиентите. За допълнителни въпроси относно нашата политика за връщане и отказ, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Интелектуална Собственост

Съдържанието на този сайт, включително, но не само текстове, графики, изображения, дизайн, звездни карти, лога и икони, са защитени от закона за АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА, търговски марки и други съответстващи закони. Това съдържание е собственост на AstroCrafts.net и неговите собственици и се използва с разрешение на притежателите на авторски права. Не е разрешено копирането, репродуцирането, разпространението или модифицирането на никаква част от сайта или съдържанието на сайта без изричното писмено съгласие на собствениците или администраторите на AstroCrafts.net!

Употреба на Сайта

AstroCrafts.net предоставя услуги за персонализиране на звездни карти, предназначени за лична употреба и не за търговски цели. Вие се съгласявате да не използвате сайта по никакъв начин, който нарушава приложимите закони и регулации.

Връзки към Други Уебсайтове

Сайтът може да съдържа връзки към външни уебсайтове, които не са под контрола на AstroCrafts.net. Не носим отговорност за съдържанието, правилата за поверителност или практиките на тези външни сайтове. Препоръчваме на потребителите да бъдат внимателни и да прочетат условията и политиките за поверителност на всеки сайт, който посещават.

Отговорности на Потребителя

Когато създавате профил, качвате материали или взаимодействате с нашия сайт по какъвто и да е начин, Вие носите пълната отговорност за защитата на своята парола и за всяко използване на Вашия акаунт. Вие се съгласявате, че няма да предприемате действия, които могат да навредят на функционалността или сигурността на сайта или да попречат на други потребители да го използват.

Потребителите се задължават да използват сайта по законен и етичен начин. Това включва избягване на всички видове незаконни дейности, кибертормоз, публикуване на обидно съдържание, разпространение на вируси или друг тип програми със зловреден характер, както и извършване на действия, които биха могли да навредят на други потребители на сайта или на самия уебсайт.

Условия за Прекратяване

AstroCrafts.net си запазва правото да прекрати достъпа на потребителите до сайта при нарушаване на настоящите Условия за ползване, злоупотреба с услугите или други действия, които се считат за вредни или неетични. В случай на прекратяване, потребителят ще бъде уведомен и няма да има право на възстановяване на никакви средства или услуги, дори ако има такива заплатени предварително.

Промени в Условията за Ползване

AstroCrafts.net си запазва правото да актуализира и променя Условията за ползване по всяко време. Промените ще влязат в сила незабавно след публикуването им на сайта. Продължаването на използването на сайта след такива промени предполага Вашето съгласие с обновените условия

Ограничение на Отговорност

AstroCrafts.net и неговите афилирани лица, собственици и администартори не носят отговорност за преки, косвени, случайни, специални, следствени или примерни щети, възникнали в резултат на използването или невъзможността за използване на услугите на сайта или продуктите, които произлизат от това.

Съдържание, Генерирано от Потребители

AstroCrafts.net не носи отговорност за съдържанието, генерирано от потребителите на сайта. Въпреки това, запазваме правото да премахваме или редактираме такова съдържание, което нарушава нашите стандарти за съдържание или е незаконно.

Права върху Интелектуалната Собственост

При качване на материали или съдържание на сайта, било то под формата на текст или снимки, картини или други графични изображения, потребителите гарантират, че притежават всички необходими права за това и предоставят на AstroCrafts.net неексклузивен, безвъзмезден, вечен и неотменим лиценз за използването, копирането, публикуването, адаптирането и разпространението на това съдържание.

 

Контакти

За въпроси или притеснения относно нашите Условия за ползване, моля свържете се с нас на имейл адрес info@astrocrafts.net.

Благодарим Ви, че избрахте AstroCrafts.net!